FORGOT YOUR PASSWORD?

*

ŠTO NA UMU, TO NA DRUMU.

ŠTO NA UMU, TO NA DRUMU.

DRUMSKI PREVOZ - ZBIRNI I KOMPLETNI UTOVARI.

NEKA IDE KAO PO VODI.

NEKA IDE KAO PO VODI.

BRODSKI PREVOZ

ILI NAJBRŽIM PUTEM DO CILJA.

ILI NAJBRŽIM PUTEM DO CILJA.

AVIONSKI PREVOZ

I SA VATROM SE NE TREBA IGRATI.

I SA <span class="stronger">VATROM</span> SE NE TREBA IGRATI.

PREVOZ OPASNIH MATERIJA

A SVAKA STVAR NA SVOM MESTU.

LOGISTIKA

TRANSPORT

TRANSPORT

Biti tačan u transportu, najbitnija je karakteristika ove delatnosti. Osim tačnosti, to što pouzdanog špeditera razlikuje od ostalih je odlično poznavanje komplikovanih zakonskih procedura u dinamičnom okruženju međunarodnog saobraćaja.

Formula je jednostavna, kada saberemo tačnost i pouzdanost, i pomnožimo brojem pređenih kilometara zajedno, rezultat je poverenje koje traje.
CARINJENJE

CARINJENJE

Brzo i kvalitetno carinjenje robe je preduslov uspešnog poslovanja svakog preduzeća koje posluje u međunarodnim okvirima.

Naše dugogodišnje iskustvo, odgovorno praćenje svih elemenata i dobri odnosi sa carinskim organima omogućiće Vam uspešno kretanje kroz komplikovane carinske procedure i miran san.
LOGISTIKA

LOGISTIKA

Kako vreme diktira sve brži protok robe i novca, neophodno je stvoriti strukturu koja to čini održivim, naročito na duže staze.

Zašto počinjati od nule i gubiti vreme u traženju, kad Vam mi nudimo gotova rešenja i već razvijenu mrežu sopstvenih carinskih magacina na ključnim mestima svetske i domaće privrede.
Najbrži način da se putuje, je da ste već na cilju.

2B Logistics u brojevima

786

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

175

ZBIRNIH PREVOZA ZA 365 DANA
 

1015

KOMPLETNIH PREVOZA ZA 365 DANA

4706

CARINJENJA ZA 365 DANA

Kvalitetan i stručan špediter
nije trošak već investicija.

Jedini pravi način za kvalitetno i uspešno carinjenje robe je poznavanje i praćenje propisa. Mi pomno pratimo svaku promenu propisa, a sekciji „INFO“ možete pronaći pojedine koje smo izdvojili kao najinteresantnije za poslovanje Vaše kompanije.

TOP